Hanne Ladekarl

Tandlæge og indehaver

Skriv til Hanne  >

Jeg er først uddannet sygeplejerske og oplært i hjertekirurgi. Har bl.a. arbejdet med dette speciale på Skejby Sygehus samt i Saudi Arabien.

I 1997 blev jeg uddannet til tandlæge ved Tandlægeskolen i København. I studietiden var jeg i en periode i Skotland og fik god erfaring i nødbehandlinger på “Dental Hospital of Edinburgh”

Jeg arbejdede nogle år i Helsingør i privat praksis og i 2001 købte jeg Jens Friis´ klinik i Gilleleje. I 2005 flyttede vi til det nybyggede klinikhus i Møllegade. Klinikassistent Lone Krogh har været min trofaste hjælper ved stolen i alle årene.

Jeg har videreuddannet mig på forskellig vis bl.a i implantatbehandling. Her har vi i mange år anvendt det anerkendte Straumann system. I 2006 tog jeg uddannelse i laser-associeret tandbehandling v. Dr.Martelli i Firence. Jeg har gennemgået uddannelse i akupunktur, som kan være et godt supplement til tandbehandling. Ud over den almene og brede vifte af behandlinger, så har tandlægeskræk min store interesse.

Ud over at være tandlæge og drive klinikken i Gilleleje, har jeg et tillidserhverv i Tandlægeforeningen som besigtigende tandlæge ved klagesager i Region Hovedstaden.

Jeg vægter højt, at vi alle på klinikken holder os ajour med videreuddannelse løbende.