Implantatbehandling

 

Mangler du én eller flere af dine tænder, kan du få erstatning ved hjælp af implantater. Implantatbehandling kan udføres i tilfælde, hvor hele tanden (krone + rod) mangler.

Et implantat er en kunstig rod af titanium, der sættes fast i kæben. Behandlingen omfatter en mindre operation, der foretages i lokalbedøvelse. Der bores et lille hul i kæben, hvori implantatet sættes. Når helingen er afsluttet (ml. 6 uger og nogle få måneder), kan der sættes en krone på den kunstige rod. Skal der erstattes flere tænder på en række, kan flere implantater også fungere som basis for en bro.

Desuden kan en tandprotese, der ikke sidder så godt fast, forankres på nogle implantater.

 

Fordele ved implantater:

  • Erstatning af manglende tænder med implantater er en skånsom behandling, som ikke indebærer indgreb på raske nabotænder.
  • Implantater er den erstatning, der kommer tættest på dine naturlige tænder i funktion og udseende.

Hvem kan få implantater?

De fleste kan få tandtabet udbedret ved hjælp af implantatbehandling . Alder i sig selv er ingen hindring, men visse helbredsmæssige forhold kan gøre én uegnet til implantatbehandling.

Man skal være færdigudvokset, og dermed over 18 år. Der kan være pladsmæssige forhold i kæberne, der gør placering af implantatet vanskeligt eller umuligt.

En omhyggelig udredelse af helbredsmæssige forhold samt en undersøgelse af tandsættes øvrige tilstand skal til inden implantatbehandling kan påbegyndes.

Pris: enkelttandsimplantat kr. ,22.500 alt incl. Du er velkommen til at kontakte os om yderligere information om implantatbehandling.

Kontakt os

Tandlægerne i Møllegade
Møllegade 11a
3250 Gilleleje
Tlf: 4836 1484
Send os en e-mail >

Privatlivspolitik  >

Åbningstider

Mandag   8.00 - 15.00
Tirsdag    8.00 - 18.00
Onsdag    8.00 - 17.00
Torsdag   8.00 - 18.00
Fredag     8.00 - 16.00

TAndsundhed unden grænser logo

Uden for klinikkens åbningstid er der hjælp hos:

Tandlægevagten
Carlsbergvej 13,
3400 Hillerød
Tlf. 70 25 00 41

Kun åben efter telefonisk aftale.
Telefontid alle hverdage kl.18-19,
Lør, søn og helligdage kl. 9-10 og kl.18-19
Ved spørgsmål eller akut tandskade kan akuttelefonen 1813 benyttes.