Hanne Ladekarl - Tandlæge og indehaver - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Jeg er først uddannet sygeplejerske og oplært i hjertekirurgi. Har bl.a. arbejdet med dette speciale på Skejby Sygehus samt i Saudi Arabien.

I 1997 blev jeg uddannet til tandlæge ved Tandlægeskolen i København. I studietiden var jeg i en periode i Skotland og fik god erfaring i nødbehandlinger på "Dental Hospital of Edinburgh"

Jeg arbejdede nogle år i Helsingør i privat praksis og i 2001 købte jeg Jens Friis´ klinik i Gilleleje. I 2005 flyttede vi til det nybyggede klinikhus i Møllegade. Klinikassistent Lone Krogh har været min trofaste hjælper ved stolen i over 10 år.

Jeg har videreuddannet mig på forskellig vis bl.a i implantatbehandling. I 2006 tog jeg uddannelse i laser-associeret tandbehandling v Dr.Martelli i Firence. Jeg har gennemgået uddannelse i akupunktur, som kan være et godt supplement til tandbehandling. Ud over den almene og brede vifte af behandlinger, så har tandlægeskræk min store interesse. Jeg vægter højt, at alle vi tandlæger på klinikken holder os ajour med videreuddannelse løbende.

Hanne Storgaard Krüger - Tandlæge - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Jeg er uddannet på Århus Tandlægehøjskole, og blev færdig i 1992.

Bort set fra et par år i Børnetandplejen, har jeg arbejdet i privat praksis lige siden.

Jeg har arbejdet i Møllegade siden december 2009.

Jeg holder af en varieret hverdag og udfører mange forskellige behandlinger. Herunder også behandling af patienter med tandlægeskræk.

Fagligt holder jeg mig opdateret ved hjælp af kurser, faglige tidsskrifter og ikke mindst god sparring med mine dejlige kolleger.

Jeanette Thøisen - Tandlæge - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Jeg blev færdiguddannet i 2004 fra Tandlægeskolen i København. Jeg har siden da været ansat i privatpraksis, hvor jeg har beskæftiget mig med behandling af både voksne og børn.

Har desuden været med hjælpeorganisationen "Tandsundhed Uden Grænser" 3 uger på Phillippinerne og udføre humanitært tandlægearbejde. Mine interesseområder inden for tandlægefaget spænder bredt, da jeg holder af en varieret hverdag, hvor det at skabe trygge og tilfredse patienter sættes højest.

Lige for tiden er jeg sygemeldt pga graviditetsgener, forventet tilbage på klinikken efter barsel, sommeren 2018.

Bente Egedal - Klinikassistent -


Jeg hedder Bente Egedal og bor i Gilleleje!

Har været klinikassistent siden 1970, så nu kan jeg betegnes som det grå guld.

Siden aug 2010 har jeg nydt at arbejde på klinikken i Møllegade med søde patienter og gode kolleger.

Lone Krogh - Klinikassistent - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Jeg er uddannet i Hillerød i 1988.

I 1997 starter jeg som klinikassistent i Gilleleje.

Som klinikassistent, ser jeg frem til at møde op på job hver dag, hvor jeg er omgivet af søde og rare, kollegaer og patienter.

Jobbet som klinikassistent har mange funktioner, så det er aldrig kedeligt at møde på job.

 

Lotte Zøllner Brunstedt - Klinikassistent - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg er uddannet ved Københavns Tandlægehøjskole som Eksamineret Klinikassistent i 1986.

Efter endt praktik år i Allerød har jeg arbejdet i privat praksis i Hillerød, Børnetandplejen i den gamle Græsted-
Gilleleje kommune og i privat praksis i Græsted frem til 2013.

Har arbejdet i Gilleleje siden juli 2013.
Her hjælper jeg klinikkens tandlæger på skift og passer også jævnligt receptionen.
 

 

Rand Zaki - Klinikassistent-

 

Jeg er uddannet klinikassistent i København. Arbejdede herefter i nogle år her på klinikken.

Derefter i børnetandplejen i Københavns Kommune og her i januar 2015 er jeg tilbage i Gilleleje.

Jeg arbejder mest sammen med Marie på klinikken.

 

 

 

Yasemin Mercan - Klinikassistent-

Jeg bliv færdiguddannet som klinikassistent på skolen for klinikassistenter i københavns universitet i 2005.

I min elev tid var jeg ansæt hos Tandlægerne i Slotsarkaderne i Hillerød. Der efter har jeg arbejdet i 10 år i Hørsholm kommunale Tandpleje.

Jeg har været ansæt hos Tandlægerne i Møllegade siden december 2016.

 

 

 

Ida Andersen - Tandlæge- Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg er uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 2015. Herefter arbejdede jeg et års tid i Holbæk kommunale Tandpleje inden jeg blev ansat her på klinikken i Møllegade.

Jeg holder meget af den varierende hverdag man får på klinikken og jeg sætter en dyd i at respektere den enkelte patients behov og ønsker.

Mine interesseområder inden for faget spænder vidt og jeg holder mig opdateret gennem kurser og tidsskrifter.

Jeg glæder mig til at møde Jer alle i stolen!